• Tessy Puik

Event - Excellente teams in een verdraaide organisatie

Bijgewerkt: 8 okt 2019Een verdraaide organisatie? Taakvolwassen en zelforganiserende teams? Hoe doe je dit dan met functionerings- en beoordelingsgesprekken? En, stuur je op resultaten of op ontwikkeling?

Op 09 oktober 2015 gaven we, als vervolg op de workshop op de CVI Management Conferentie 2015, een tweede workshop in het innovatiehuis samen met ROC A12. Met het innovatieve organisatieconcept van excellente teams in een verdraaide organisatie zijn we op zoek gegaan naar nieuwe praktijken. Paulien Schimmer (Veranderbrigade) en Jannemieke Wijgergangs (ROCA12) zijn het gesprek aangegaan met collega's uit het MBO.

Meer informatie te vinden vie deze link:

https://docs.google.com/forms/d/1reuM6g6VumDXYprzMPwCv2jAtD4I5iOjhsDSZb5XRow/viewform

#Teamontwikkeling #ROCA12 #CVI

71 keer bekeken
  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page
  • YouTube Social  Icon

CONTACT

Veranderbrigade

Hooghiemstraplein 75

3514 AX Utrecht

info@veranderbrigade.nl

  • Black LinkedIn Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon