top of page

Event - Veranderbrigade bij Young Colfield

Op een regenachtige avond begin november was de Veranderbrigade bij het Young Colfield Quotiënt Event. Centraal stond de zingevingsvraag: 'waar doen we het eigenlijk allemaal voor?' en 'hoe komen we daar vervolgens?'. Dé vragen waar de huidige generatie talenten, en de huidige generatie organisaties zich druk om maakt. We zijn allemaal onderdeel van een maatschappelijke verandering, maar hoe geef je hier invulling aan?

Merlijn vertelde tijdens het Quotiënt Event over Verdraaide Organisaties. "Mensen die hun baas verantwoordelijk houden of ze hun werk kunnen doen'. "Zorg ervoor dat je binnen je organisatie wederzijdse afhankelijkheden creëert". Denk eens na over wat dit voor jou, of je organisatie zou betekenen? Een mooie vraag voor onder de kerstboom..

Het was een speciale en inspirerende avond. Wij gaan graag op naar een volgende samenwerking met Young Colfield.

Nieuwsgierig? Bekijk onderstaande video.

VOLG ONS
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
NIEUWE BERICHTEN
ZOEKEN OP TAGS
bottom of page