top of page

Boek - Andersom organiseren

Veel grote organisaties worden bestuurd door kaders, beleid en procedures voorop te stellen. 'Andersom organiseren' laat zien wat nodig is om in een organisatie de professionals weer voorop te zetten en systemen eenvoudig en dienend te maken. Hoe geef je vorm aan deze transitie in een organisatie met meer dan 600 medewerkers? Dit boek beschrijft de case van ROC A12. Gebruikmakend van het gedachtegoed van 'Verdraaide organisaties' gingen de auteurs Liesbeth Schöningh en Toine Schinkel binnen ROC A12, aan de slag met het omdraaien van de pijl. Zij omarmden een geheel nieuwe besturingsfilosofie en ontwikkelden – met vallen en opstaan – inspirerende en werkende alternatieven op het ouderwets 'uitrollen van beleid'.

De Veranderbrigade helpt ROC A12 met denken en werken vanuit de bedoeling, door teams te ontwikkelen tot taakvolwassen teams.

Het boek bestel je hier:

https://www.managementboek.nl/boek/9789462201507/andersom-organiseren-toine-schinkel

VOLG ONS
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
NIEUWE BERICHTEN
ZOEKEN OP TAGS
bottom of page