top of page

NIEUWE PARTNER; 3X3 UNITES

3x3 Unites gelooft in organisaties die zich richten op hun essentie. In hun aanpak zetten ze mensen op 1 en gaan aan de slag in de echte wereld. Niet praten over veranderen, maar samen werken aan de verandering in de praktijk van iedere dag. We bundelen onze krachten om duurzame sociale impact te maken door middel van 3X3, in eerste instantie in Utrecht.


WE CHALLENGE OUR UNIVERSE TO GROW. BY CROSSING BORDERS AND LEADING BY EXAMPLE. WE CONNECT AND EMPOWER PEOPLE THROUGH EVERYTHING 3X3 HAS TO OFFER.

3X3 Unites gelooft dat grote ontwikkelingen beginnen door het kleine te omarmen. Sinds de oprichting in 2016 inspireert en ondersteunt 3X3 Unites jongeren die hun dromen willen najagen. Om zo een positieve impact te hebben op hun levens en daarmee de wereld om hun heen. Met 3X3 basketball als middel bieden zij handvatten om eigenaar te worden over eigen succes. Dat doen zij door te inspireren met onze topsporters en topsport events. Door hun kennis in te zetten voor de ontwikkeling en inrichting van deze sport, maar ook voor de ontwikkeling van de openbare ruimte waar zij hun sport beoefenen.

コメント


VOLG ONS
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
NIEUWE BERICHTEN
ZOEKEN OP TAGS
bottom of page