top of page

Event - Verdraaide Organisaties

Terug naar de bedoeling

Mensen hebben massaal de behoefte om via fundamenteel andere sturing hun werk, branche en sector in te richten. Maar hoe doe je dat nu? Hoe verdraai je je organisatie op dusdanige wijze dat de bedoeling centraa komt te staan, en regels en procedures weer dienend worden aan de bedoeling?

Tijdens deze dag stel je in workshops met brancheorganisaties vast wat de grijsgedraaide problemen zijn die typisch binnen jouw branche gelden. Binnen de zorg, veiligheid, gemeenten, onderwijs, woningbouw en andere sectoren. Vervolgens onderzoek je welke handvatten, instrumenten en insteek nodig zijn om de pijl om te draaien in jouw organisatie.

Meer informatie vind je via deze link: http://eventverdraaideorganisaties.nl/

VOLG ONS
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
NIEUWE BERICHTEN
ZOEKEN OP TAGS
bottom of page